Moordspel thuis Reviews

Ontzettend spannend!

Spannend, realistisch en bevat verrassende elementen die ervoor zorgen dat je in het onderzoek wordt gezogen als een ├ęchte rechercheur. Wij hebben nu twee van deze moordspellen gespeeld, en zijn erg enthousiast! Het is uitdagend en verrassend.

Goede activiteit voor teambuilding

Een interessante uitdaging die ons team dichter bij elkaar heeft gebracht. Interessant om op deze manier kennis te maken met ieders kwaliteiten en eigenschappen. Zeker niet een gemakkelijke opgave, maar het was de challenge zeker waard. Wij zouden het aanbevelen voor een teambuildingsactiviteit.

Leuke middagactiviteit

Voor onze jaarlijkse familiedag hebben wij een moordspel gespeeld. Dit was een erg leuke activiteit om zo op de middag te doen met familie. Iedereen heeft zich goed vermaakt. Zowel de jongeren als de "ouderen" hebben een ontzettend leuke middag gehad met dit spel. Bedankt!

Onze complimenten

Wij hebben al eens eerder een moordspel gespeeld van een concurrent van jullie. Wij zagen dit voorbij komen en waren nieuwsgierig om dit eens te ervaren. Wij zijn erg onder de indruk van jullie game. Tot ver in detail uitgewerkt, verrassende elementen, chapeau!

Spannend

Gespeeld met vriendinnen bij een weekendje weg. Zaten in vakantiehuisje aan de bosrand, vondt het heel spannend. Hele nacht over doorgepraat met zn allen en raden het wel aan juist op een onbekende plek.