Moordzaak oplossen

Moordspel | thuis of op eigen locatie

Een realistisch moordonderzoek

Tijdens een moordspel ga je een moordzaak oplossen in een realistisch moordspel. Je ontvangt toegang tot een online politiedatabase met verdachten, kentekens, bewijs en camerabeelden. Het moordonderzoek kan volledig online en op afstand plaatsvinden, maar je kunt ook je vrienden thuis uitnodigen en samen aan het moordonderzoek werken. Het is tevens mogelijk het politiedossier te bestellen.

Moordzaken


foto van een tafel met ritual materialen van een moordenaar

Fatal Attraction

Tijdens een verbouwing ontdekt David Torres een envelop met hierin een brief en rozenketting. Zijn vriendin Lauren heeft hij eerder vermoord in de kofferbak van zijn auto gevonden. Ook Sam heeft ooit eenzelfde envelop ontvangen, de dag voordat hij het levenloze lichaam van zijn verloofde Jennifer in een doos kreeg thuisbezorgd. Wat is de connectie tussen deze slachtoffers?


Bekijk moordspel
foto van een verbrand fotolijstje van moordspel trust is a dangerous game

Trust is a dangerous game

Op 21 mei 2020 is Tim Beckers door een eenzijdig verkeersongeval om het leven gekomen. Op 24 juli 2020 is Coby Klein-Sommers door een woningbrand om het leven gekomen. Op 14 augustus 2020 was Dick Klein, de echtgenoot van Coby, de restanten van zijn huisraad aan het uitzoeken en opruimen.


Bekijk moordspel
foto van een kistje met een notitieboek en fotos voor het moordspel practice makes perfect

Practice makes perfect

Eind april is een kistje bij de politie afgegeven. In het kistje zit een notitieboek met wat lijkt op notities van een moordenaar en polaroid foto's van vastgebonden vrouwen. Achterop drie van de foto's staan de namen van de vrouwen geschreven. Deze namen blijken te zijn gekoppeld aan drie openstaande zaken.


Bekijk moordspel