Moordzaken

Moordspel | thuis of op eigen locatie

Ieder detail van een moordzaak vanuit huis onderzoeken én oplossen, wie wil dat nou niet?

Een moordspel thuis oplossen is een bijzondere en interessante ervaring. Je maakt het immers niet dagelijks mee om bewijsmaterialen en bewakingsvideo’s uit te pluizen en nieuwe aanknopingspunten in een moordonderzoek te ontdekken. Sinds kort stelt de Nationaal Burger Recherche Dienst (NBRD) moordzaken beschikbaar voor gewone burgers zodat jij mogelijk nieuw licht kunt werpen op cold cases. Met behulp van de realistische politiedossiers heb jij solo of met een team de mogelijkheid de dader te ontmaskeren.

Moordzaken


foto van een verbrand fotolijstje van moordspel trust is a dangerous game

Trust is a dangerous game

Op 21 mei 2020 is Tim Beckers door een eenzijdig verkeersongeval om het leven gekomen. Op 24 juli 2020 is Coby Klein-Sommers door een woningbrand om het leven gekomen. Op 14 augustus 2020 was Dick Klein, de echtgenoot van Coby, de restanten van zijn huisraad aan het uitzoeken en opruimen.

Bekijk moordspel
foto van een kistje met een notitieboek en fotos voor het moordspel practice makes perfect

Practice makes perfect

Eind april is een kistje bij de politie afgegeven. In het kistje zit een notitieboek met wat lijkt op notities van een moordenaar en polaroid foto's van vastgebonden vrouwen. Achterop drie van de foto's staan de namen van de vrouwen geschreven. Deze namen blijken te zijn gekoppeld aan drie openstaande zaken.

Bekijk moordspel