Hoe werkt een moordspel?

vergrootglas voor een moordspel thuis

Moordspel thuis

Een online moordspel op afstand of bij elkaar

Na het plaatsen van de bestelling heb je direct toegang tot het online politiedossier en de politiedatabase. Wanneer je ook het politiedossier via post hebt besteld, wordt deze bij ontvangst op werkdagen voor 13:00 uur, dezelfde dag verzonden. Je ontvangt een track & trace code zodat je het dossier kunt traceren.

Het moordspel bestaat uit een realistisch moordonderzoek. Jij gaat dus een volledig realistische moordzaak oplossen. Dit doe je door de video's van de politieverhoren te bekijken, je leest de processen-verbaal en controleert de gevonden bewijsmaterialen. Door de vondst van nieuw bewijs zijn meerdere openstaande dossiers aan elkaar gekoppeld. Jij kunt met het onderzoeken van de bewijsmaterialen de connectie tussen de slachtoffers ontdekken en de dader ontmaskeren.

Wanneer je beelden van een beveiligingscamera ontdekt en een auto ziet wegrijden, controleer je het kenteken van de auto in de politiedatabase. Van wie is deze auto? Wanneer de auto gestolen blijkt te zijn, vraag je het dossier van de diefstal op. Hieruit kun je weer nieuwe bewakingsbeelden ontdekken. Je hebt nu de uiterlijke kenmerken van een verdachte. Kun je hiermee zoeken in de politiedatabase? Met het volgen van alle aanwijzingen en het nauwkeurig onderzoeken van het bewijs, kun jij de dader ontmaskeren.

Lees meer
Donkere foto van een bewijsbord bij een moordonderzoek met foto’s, aantekeningen en touw dat de bewijsmaterialen verbindt
vergrootglas

Moordzaken

foto van een tafel met ritual materialen van een moordenaar

Fatal attraction

Tijdens een verbouwing ontdekt David Torres een envelop met hierin een brief en rozenketting. Zijn vriendin Lauren heeft hij eerder vermoord in de kofferbak van zijn auto gevonden.

Lees meer
spannende foto van een fotolijstje dat in brand staat voor het moordspel Trust is a dangerous game

Trust is a dangerous game

Een man komt om het leven tijdens een auto ongeluk en een vrouw tijdens een woningbrand. Wat hebben deze twee zaken met elkaar te maken?

Lees meer
foto voor het moordspel do you dare to play met een vrouw die is vastgebonden op een stoel en een zak over haar hoofd heeft in een vervallen gebouw

Practice makes perfect

Een moord, een moordaanslag en een vermissing. Wat hebben deze drie vrouwen met elkaar te maken en wat is de dader van plan?

Lees meer
Rechercheurs vergrootglas

Los een moord op

Illustratie van een team

Solo of met een team

Los solo een moord op of stel een team samen van minimaal 1 en maximaal 12 spelers. Enige kennis van moordzaken is niet noodzakelijk.

  • VinkjeAlleen of met een team
  • VinkjeOnderzoek bewijs en ontmasker de dader
  • VinkjeiPad geschikt moordspel
Illustratie van wegwijsborden voor het plannen

Plan je moordzaak

Een moordzaak kun je 24/7 starten door het dossier te bestellen. Je hebt direct toegang tot de online crime databank. Wanneer je ook het fysieke dossier voor het moordonderzoek wenst te bestellen, wordt deze via post naar je verzonden.

  • VinkjeThuis of op eigen locatie
  • Vinkje24 uur per dag, 7 dagen per week
  • VinkjeOnline of met politiedossier
Illustratie vergrootglas voor moord oplossen

Los de moord op

Ontdek nieuwe aanknopingspunten, verzamel voldoende bewijs tegen de dader en ontmasker zijn identiteit.

  • VinkjeOntdek nieuw bewijs
  • VinkjeInteractief en crossmediaal
  • VinkjeKijk live mee met de ontknoping
Vergrootglas onderzoek

Reviews